بار اثبات به عهده شاکی است و او باید با ارائه دلایل و مدارک به دادگاه، ادعای خود را اثبات کند. از طرف دیگر فردی که از او شکایت شده نیز باید دلایلی را برای اثبات بیگناهی خود به دادگاه ارائه کند.
اصولا محاکم با ارجاع آسیب دیده به پزشکی قانونی متوجه میشوند که آسیب به وجود آمده چه منشایی دارد. اساسا تخصص پزشک قانونی کشف این است که صدمه بدنی که به شخص وارد شده سهوی بوده یا عمدی؟ این صدمه توسط چه وسیلهای یا به چه دلیلی ایجاد شده است؟ آیا فرد در محدوده زمانی که ادعا میکند آسیبدیده یا مثلا در جایی دعوا کرده و بعد از مراجعه به خانه خواسته تا همسرش را بابت آثار ضرب و جرحی که در زمان و جایی دیگر ایجاد شده به دام بیندازد؟ یا اینکه ممکن است زنی در نبود شوهرش در خانه، از پله بیفتد و بعد از شکسته شدن پایش و بازگشت همسرش به خانه ادعا کند توسط همسرش مورد ضرب و جرح قرار گرفته است؟ یا اینکه خانمی هنگام ورزش از روی تردمیل عمدا خود را بیندازد تا بعد مدعی شود همسرش او را در راه پله هُل داده است؟ حتی در مواردی که فرد اقدام به خودزنی کرده باشد نیز بسادگی از سوی پزشکی قانونی کشف میشود، زیرا اصولا افعالی که شخص نسبت به خود انجام میدهد، بسادگی قابل کشف است..
جهت مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری میتوانید همه روزه حتی روزهای تعطیل با شماره ۹۰۹۲۳۰۵۶۴۵ (از تهران و از طریق خط ثابت) تماس حاصل فرمایید.یا از طریق خرید آنلاین بسته مشاوره http://dadavaran.com/order/ از مجرب ترین وکلای تهران مشاوره حقوقی دریافت نمایید.