شنبه ,۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

استرداد جهیزیه

چند نکته پیرامون استرداد جهیزیه توسط زوجه:

 

مالکیت اسباب و وسایلی که زوجه به منزل زوج می آورد متعلق به زوجه است. و مرد تنها حق استفاده از این وسایل را دارد.

زوجه در هر زمانی حق استرداد جهیزیه خود را دارد . دلایل و مدارکی که زوجه به دادگاه ارائه می‌نماید عبارت است از لیست اموالی که توسط شوهر قبول شده و امضا شده است و یا فاکتورهایی که ایشان برای خرید جهیزیه دریافت نموده‌اند و یا استشهادی که توسط افرادی که جهیزیه و انتقال آن را به منزل شوهر مشاهده نموده و حاضرند در دادگاه ادای شهادت نمایند.

برای پیشگیری از جابجایی وسایل توسط مرد ، زن می تواند ابتدا درخواست صدور قرار تامین خواسته نماید.طبق ماده 117 قانون آیین دادرسی مدنی ، چنانچه امکان تضییع و از بین رفتن اموال از طرف شوهر وجود داشته باشد، دادگاه بدون ابلاغ قرار را اجرا می کند.

بعد از محکومیت زوج به استرداد جهیزیه زوجه میتوانید به اجرای احکام دادگاه صادر کننده ی حکم مراجعه و با در اختیار گذاشتن مامور نیروی انتظامی میتواند جهت استرداد وسایل اقدام نماید.

در مواردی که زوجه اسناد و فاکتورهای جعلی ارائه دهد زوج میتواند تقاضای ارجاع به کارشناسی جهت بررسی اسناد و فاکتورهای ارائه شده نماید.

 

جهت مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری میتوانید  همه روزه حتی روزهای تعطیل با شماره ۹۰۹۲۳۰۵۶۴۵ (از تهران و از طریق خط ثابت) تماس حاصل فرمایید.

درباره -

پیشنهاد ما به شما

آیا هر تهدیدی جرم محسوب می‌شود؟

✅آیا هر تهدیدی جرم محسوب می‌شود؟ تهدید شخص باید واضح باشد یعنی تهدید کننده به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *